Wednesday, January 18, 2012

Sometimes





Sometimes
We feel alone
No will
No desire
No enthuasiasm
No feelings

Indeed
We dont realize that we never alone
The two angels stand beside us
Writing every single deed
Till there's nothing left unwritten
The death angel
Visits us 70 times a day
Checking the condition of our Ruh (soul)
the God the Most Gracious,Most merciful
Always waiting for our prayer
Providing us with the strength
Boost up the morale
Bring back our confidence
Wipe out our sorrow

Friends
Lets pray to Allah
and work harder


d4uh
Panggilan manusia,Gelaranku hamba,Citaku syurga



Sunday, January 8, 2012

watch this you won't regret anything



Assalamualaikum..

Video ni dah lame dah dekat you tube 

tapi saya rasa sangat bermanfaat untuk share dengan semua 

Tak lama sekejap je tengok.tak rugi pape

untuk renungan bersama :)



video







Sunday, January 1, 2012

alkisah



 Assalamualaikum

Saya ada kura-kura.nama kura-kura saya romeo and juliet..ceewah..haha..Hari ni saya bawak kura-kura saya gi tengok sunset kat balai cerap.




Ni la sunset tu..Masyaallah cantik kan..kan??? XD



Ni dah bawak balik bilik kasi dorang main-main ..jalan-jalan.




Kesian asyik duk dalam bekas kecik tu je..
Saya takut juga nak bela kura-kura ni.jangan la dia besar..
stay kecik dan comel macam tu boleh tak?  T_T