Friday, June 11, 2010

Because of you =((

Yupp sebab benda ni la
tskkk..tskkkkk
Tak pasal-pasal ahli keluarga kat rumah bertambah
siap buat nescafe lagi..amboi-amboi.
channel lain semua tak boleh tengok
dah la remote tv awal-awal lagi dorang conquer.sobs
bile suruh tukar channel dorang cakap gi amek kain nuh...ikat mulut budak ni
then dorg cakap pergi tido la.oh.apakah.
dushhhh.sgt kejam
Tak tahannye siap melompat lagi bila bola masuk gol
memang semua orang buat aksi macam ni ke????
dah macam munyittt lak..opsss ^^
huhhhhhh





Please don't ask me anything about football
klau org sebut bola mamat ni je yang terlintas kat kepale
awwww.beckham oppa.(cair.)hensem kan 

sejak skolah rendah lagi duk ushar mamat ni
cintaku terhadap mu tak pernah pudar
kahkahkah
tapi sayang.dia pandang pon tak..adeh.
kecewa
='(
x pela.bawak diri.(la sangat) haha
pastu satu lagi arsenal
itu pun sebab ada orang brainwash suruh sokong arsenal
sebab dia minat arsenal dengan fabregas
erkkk.boleh pulak macam tu


nota kaki:majuk..dah la..x nak tengok tv...hahaha

10 comments:

Qisya said...

kema!!! nasib kte serupa. sdey kn. huhu

kiwi said...

Qisya...kite kne lalui smua ni dlm mase sebulan kot...uwaaaaa..=(

FyZa said...

haha..ciannya kat cik kiwi kita nie..sabar k..
hey 2 laki org..jgn nk cuba m'gatal..hahaha..;p

kiwi said...

haha..alaaa..akak..tpi dia ensem...hehe

homosapien said...

Hahaha... Alah, just g joen jek. Trust me, musti enjoy punyer tgk ramai2..
Psst: Si mat bekam tu takleh maen ah, die injurred. Tp dia jd penasihat jek, haha.. Rase2nya england ada hrpn thn ni, but hidop Sepangnyol!!! Go Torres go! huhu

kiwi said...

nk join..tpi x reti tgk...nmpk org kejar2 bola je....adeh..sgt x phm..tbe2 ad kad merah..kuning.haha...ntah...ni msti penyokong spanyol ni..btw wish ur team gud luck ^^

homosapien said...

hajat dihati nak sokong team Malaysia, tp apa kn daye trsungkur awal2 ditngga bas lg team malaysia... tak sempat nak g stadium! hahaha
Haa.. ala per laa susah sgt nak paham?
diorg jerit gol tu, jerit laa skali GOLLL. hahaha

kiwi said...

haha..nti silap jerit gol lwn..dorg marah lak..haha..awl2 dorg dh sorok remote tv dlm kain pelekat...lyn gk tdi...tgk argentina..messi hebat ^^
erk..jp beckhm bkn maen ke thun ni??

NICK IRFAN said...

msti adik beradik awk semua laki ni? sian awk.. hehe tp nk buat mcm mne? mmg kitorg laki minat bola? sama mcm sy klu bola masuk je melompat dh tu klu kt umah la klu kat gerai mkn hbis semua bangku meja sy sepak? hehe

kiwi said...

x de la..2 org je laki..haha..kazen yg dtg sini..sje memeriahkn suasana tgk bola rmai2..huhu
adeh..dahsyat gk aura bola ni..huhu