Saturday, July 31, 2010

baby sitter..hehe

hari ni jadi baby sitter..haha
kwn nk blik rumh.
so dia soh jage arnab dia jap..ntuk shari dua kot...

comel kan..3 ekor smua...smua x de name
sush nk bg name sbb smua same..
tpi yg thu ade sekor 2 hyperactive n kuat mkn..
tpi bdn dia kcik je...
yg sekor lg bila tdow telinga dia kepit..
n sekor lg tdow telinga x kepit.yeke???.ntah..hehe..sush nk bezakan arnab2 ni.

sbb dh x de bekas nk isi mknn.
terpaksa la gunting kotak yg isi solution lens...hihi



smbil2 2 kutip sket rumput...bwt msuk dlm kotak...
ntuk dinner dorg mlm ni..haha
arnab ni lg ske mkn rumput kot drp mknn dia..huhu


arnab dh penat....mase ntuk dorg tdow lak..hihi...
keje arnb ni mkn tdo berak je......

14 comments:

Wan_hazel said...

hehhehe...kiwi men ngan arnad...comel...wan dulu ade gak arnab nie...tp dah K.O,,,arnab nie law biar men kat dalam umah..habis semua nak digigit nye...sampai wayar pun putus...yg herannye..nape lah arnab tu tak pernah kene kejutan elektik..hahaha.

linda musee said...

waaa comel nye arnab2 neh. heee sukee ! :D
"makan tido berak" <--- kelakar..hehehe

kiwi said...

adeh..haha...2 la..arnab ni kertas pn dia gigit nk mkn...thu la dia ad gigi rabbit..memg rabbit pn..haha..
tpi arnab comel kn...bhye la arnab wan...wayar pn nk gigit

kiwi said...

linda btol..kje arnab ni nk mngunyah je..pstu bile mkn byk dia berak pn byk gk..haha..dh la ltk dlm kotak..kena tukar slalu surat khabr..

Wan_hazel said...

arnab wan pape je die nak gigit...asal ade je..besi je die tak gigit..huhuhu..memang bahye

kiwi said...

klau besi dia gigit gak..memg kuat la gigi dia..hehe..jgn dia gigit wan sudah....

fakhrullah said...

baby-rabbit sitter ke? ;p macam best jer jaga arnab...hihi...bleh peluk2 belai2 syg2 dia...mcm kucing jgk...

kiwi said...

haha..memg best pn..sbb smua comel2...

FyZa said...

adui comey gila rabbits 2..nk pegang jgak..sakit x klu dia ggt? hehe..putih gebu!

kiwi said...

meh la sini pegang..hihi..comel kn..geram je rse...stakat ni x kena gigit lg...tp tuan dia ckp ad sekor 2 suke gigit jari..hehe

NICK IRFAN said...

comel btol arnab ni... hehehhee

kiwi said...

hehe..comelkn..tpi dia kuat mkn n berak...kdg2 kesian..nk je lps dorg kt ats rumout lme2...huhu

NICK IRFAN said...

eh! arnab ni dia manja2 mcm kucing gak ke??? ataupun garang..

kiwi said...

arnb ni baik je..klau belai dia,dia diam2 je....x grg pn...hehe