Monday, September 9, 2013

Bertaburan



Assalamualaikum.

pic: #UIA #Ruqayyah


"Lepas ni saya lepaskan korang semua bertaburan la kat atas muka bumi ni " macam ni la prof masa kat utm cakap masa semester akhir hari tu.


 Alhamdulillah sekarang dah habes belajar. Insyaallah bulan 10 ni grad dekat utm skudai.hehe. Sekarang kawan-kawan semua dah merata-rata bertebaran. Ada yang dah kawen ada yang bekerja ada yang sambung belajar.Saya masih dalam perbincangan.hehe.perbincangan la sangat dah decide dah tapi still nak kena bincang balik. Sekarang ni buat sementara waktu jadi ra kejap dekat UM and lepas tu smbung master terus dengan projek yang ditugaskan. Projek ni kerjasama antara UM dengan UIA jadi saya boleh pilih nak sambung UIA atau UM. harap-harp dapat sambung UIA sebab sekarang memang dah jatuh cinta dengan UIA. Dengan orang-orang dalam ni, persekitaran dalam ni, udara dalam ni. Buat sementara waktu minggu depan onward akan berulang alik daripada UIA dengan UM agak jauh tapi kentalkan semangat jela bila pikir orang lain lagi jauh gerak.chayokk girl. Sekarang jadi roomate ipah dulu dekat UIA, kawan masa MRSM PC. Seronok semalam borak panjang. maklumla orang dah lama tak jumpa. Sekarang kawan-kawan banyak yang dah berubah. Alhamdulillah syukur sangat-sangat seronok tengok kawan-kawan dah berubah.  :)







5 comments:

Puan Ezy said...

merdeka sdh.. xyah pk study lg.. heheh

kiwi said...

hehe..jgn mcm tu..bgi semngt kat kiwi yg nk smbung ni.. ^___^

LadyBird said...

nnti mesti merindi zmn kampus :D..
zmn berijazah lain, zaman bermaster lain, zaman berphd lain.. yg paling best zmn berijazah.. hehehe.. kpl time tu msh keanak2an..

kiwi said...

hehe..betol...masa degree kiwi pon perangai mcm budak2 lagi..sekrang ni tanggungjawab pon dah lain dah..pikiran pon x leh mcm degree dulu :)

LadyBird said...

salam :D