Sunday, April 25, 2010

im a genius...huahuahuahuahua

Fuyyyyyooooo..Dah jdi genius smpai tahap Albert Einstein.
hahaha(x puas hati gi r upload kat blog sdiri cam ni jugak blueekkk)
haha...yesss...akhirnye blog ni dah boleh comment...before ni pelik gak..blog org laen semua dapat comment tapi blog ni tak leh commnt...sampai semangat nak main blog dah nak hilang...macam-macam cara buat...nora cakap kena tukar layout...sebab masalah layout jadi tak leh commnt..mcm2 lyout tkar..3 column la sgt...hampeh...smpai de thap g revert to classic template...punyer la buruk...tak leh add gadget lgsung...haha..lgu x de...memg buhsan...rupe2nya kne revert templates to default je...bru bleh comment..adeh..npe la slame ni x terpikir nk klik bnde alah 2...haha..papepn..skrg dh bleh comment..ngeeeeeeee =D

6 comments:

Nuraisyyah said...

hahahhha..xboleh blah btol minah ni..albert eistein sgt..wekkk3..abis nme ak yg lawa ni pn tlibat sme..:D kahkahkah..pe2 pn..thniah la ye budak..sbb akhirnye..ak dh bleh nk komen pe2 kat blog ko ni..hahahahahh..:p

aesthetic said...

sme2..haha...sila2 la cmment ye...cmment yg mmbina shja diterima...sengal koya poyo 2 x membina...sbb ak ni bdk baik..x bse r sbut perkataan 2 smua..hahahaha

Miecyber said...

Gud luck...:D

aesthetic said...

thanks.. ^_^

mohanis said...

Haha.. Revert template cmne plak la 2. Xpnah buat pon hehe :D Gudluck okay!

aesthetic said...

haha..try la bwt...klik je revert 2 classic template...ade kt setting..cntik...memg old school...=p...nti smua ksong..haha