Monday, April 26, 2010

Rumah saya ada tikus.


ini tikus....emmm.. MyEm0.Combukan tikus..tapi species macam hamster.guinea pig ea.orang cakap daging dia boleh makan.yeke.tak pernah try la plak dan tak nak try pon.haha.badan dia sangat2 la bulat sebab dia tengah pregnant.ni dah kali ke-3 kot.nampk je perut camtu...tapi lari punyer la laju...x sedar diri pnyer tikus..pregnant boleh pulak lari laju2..duk la diam..ishkkkk3....budget hot je...igt orang nak sangat amek gmbr dia...(memg nak pun)...haha..gelak2...MyEm0.Com..dapat jugak snap gambr dia...puas hati....dulu masa awal-awal beli punyer la excited tengok ...aigooo..comelnye...MyEm0.Com..tapi bila dia datang dekat...waaaaaaaaa....MyEm0.Com..abh..amek2...cepat amek...huhu...rase bulu dia kt kaki ...geli woooo....tapi sekarang dah ok kot..huhu....abh plak bleh je gelak masa soh amek..adeh...sabar jela...MyEm0.Com....semoga dia selamat melahirkan anak kembar yang cumil2...hehe...memg la dia beranak kembar..sengal je..bende ni kan branak ramai..


8 comments:

fakhrullah said...

kiut jgk...

aesthetic said...

msti la...tpi x sejinak arnab...nk pegang pn sush

Nuraisyyah said...

hahahahhhahhahhah..sengal pye nyonya..nt die dh branak ko amek gmba die letak kat blog~ ak GELI ngn tkus ngn adek bradek die ni sbenaunye..kihkihkih..:p

aesthetic said...

dia comel sbnrnye..cm hamster..tpi besar sket drp hamster.....comel sbnrnye..tpi bulu dia bsh..lps kne hjan..jdi scale kekiutan dia gk menurun sdikit di dlm gmbr di atas..haha..

fik said...

gli jer... hahahaa

aesthetic said...

biar la..huhhh

Ying Xiong said...

hamtaro!
ham ham ham~ <3

aesthetic said...

haha..ank brnk dia la 2