Saturday, February 18, 2012

Khemah Ukur dah habes



Alhamdulillah camp dah habis.sampai jugak Utm skudai selepas dua minggu jadi warga Utm kl dengan pemanasan global, traffic jam,bangunan kiri kanan memang tak best.Sepanjang dua minggu ni memang belajar bersyukur sangat-sangat duduk kat utm skudai yang dekat dengan hutan,udara yang nyaman ,dikelilingi monyet-monyet yang kiut miut bersiar-siar bersama anak-anak bini dan scandal-scandalnya yang kadang kala menceroboh masuk bilik untuk mencuri peyek.haha.(macam bahagia je).Tapi part yang paling best sepanjang program masa lawatan sebab boleh ilmu free,makan free,masuk pon free.teheee..asal free je suka..haha.Dapat jumpa dengan super duper senior kat agensi angkasa negara.masuk planetarium free (free lagi ).Dah sudah :P




Sape berani amek gambar depan2 camni..cakap-cakap..haha..(zoom kot) :P
kucing ni malu-malu orang nak amek gambar dia.hehe
Serious tak pernah terbayang nak bela kucing sebesar ni kat rumah -__-"


Yang paling penting saya dah pergi zoo.haha(Excited terlebih pulak).Sedih betul dah tua baru nak gi zoo.masa kecik-kecik dulu kena tinggal.tskk.tskkk..kesian.Cuti dah habes.sem ni akan berusaha lebih keras.(Zzzzz)..haha.hmm cuti ni memg banyak benda jadi.macam-macam.kazen masuk icu saya plak sakit masuk hospital(ok part saya masuk hospital tu tipu) Em sebak tengok kazen masuk icu.Garfield pon dah meninggal.sedih.Black dog bong(Tak leh panjang lagi ke ma bagi nama) kena bagi orang sebab ma cakap ada budak tu (form 6 kot) nanges-nanges sampai deman-deman kucing dia tak de.Ma kesian soh bagi dia.ok baiklah tak payah bela kucing dah -_-"


Note:Tak sabar nak tunggu Razaksat 2 launch.(tiba-tiba).K la nak makan ayam penyek sat lagi.tata :)


7 comments:

fakhrullah said...

Bestnya. :( Rugi tak dapat ikut. tskkk3

fakhrullah said...

bestnya. :( rugi tak dapat ikuttt

kiwi said...

hihi..jom la,lain kali gi zoo..dpt tengok penguin ^^

Cik TeN10 said...

Emm dlu buat preparation kt utm city campus kl la..2 tahun kt stu.. Teringat plak zaman preparation dlu..asal hjung mggu ja lesap tak klcc jusco tak jusco time square.. Huhu

kiwi said...

haha..tu la..nsib baik dpt utm skudai..kalau tak duit lesap mcm air je tiap2 minggu..hihi ^^

ILA HonEyBuNNy said...

huwawawa....

takoooot tgk kucing tu....dah la besarrr....mcm harimau ja..kucing ke harimau?hehehhe

kiwi said...

haha..kucing besar..terlebih genetik.hihi.(nak jugak kucing).. :P :P ^^