Tuesday, March 13, 2012

Pro Kids Lokman Hakim




  


Alhamdulillah selesai sudah program pro kid lokman hakim.Tiga hari jadi fasilitator kat sana banyak kenangan pahit manis bersama.Dugaan mental,fizikal dan spiritual semua ada. Demi adik-adik semangat dikuatkan juga untuk meneruskan program. Sepanjang jadi fasilitator bonding dengan adik-adik kat sekolah ni sangat kuat. Akak terharu sangat masa kena denda dengan abang KO adik-adik group akak datang menangis suruh bangun. Akak dapat rasa perasaan ikhlas tu daripada korang, sampai last-last akak dengan abang ling menangis sekali. Haha kantoi.Fine, nangis tu tak berertinya lemah tau tapi membuktikan kami ni mempunyai hati nurani kan? kan? Ok la tu, maknanya akak dengan abang ling ni manusia lagi, bukan katak bukan bunga bougainvillea beg plastik ke ape yang x de perasaan. (ecece.ayat cover.hehe) :P 


 
Adik-adik akak yang comel-comel  (group 1) ^^

 
Turn adik-adik lelaki yang macho pulak posing..teheee

Rindu kat korang semua.Rindu nak makan nasi sama-sama.kutip nasi sama-sama.hehe.buat refreshment sama-sama. Akak doakan adik-adik akak semua berjaya.Ingat pesan akak doa akak sentiasa bersama kamu semua.Jangan pernah putus asa.Sentiasa sabar dengan cubaan dan dugaan..Hadapi dengan tabah.Akak tahu adik-adik akak semua kuat.Semoga Allah merahmati kamu semua.Insyaalah korang semua akan jadi insan yang berjaya dunia dan juga akhirat. ♥ 


p/s:sayang korang semua.auwww ◕‿◕ 


24 comments:

CIK MAY said...

so suwit je kakak ni..;)

kiwi said...

adik2 lagi suwit..hihi ^^

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa... jadi fasi ke..

bestnyerr..

rindu plak kenangan zmn belajar dulu.. stiap kali de program kat kolej..mesti jadi fasi.. (ermm dah mmg fasi..kena bertugas..hehehe)

sgt seronokkkk...

kiwi said...

best sangattt hihi..tpi ni last kot..nti tahun 4 dh busy nk buat final year projek plak.. ^^

ILA HonEyBuNNy said...

hai kakak fasy...hehhehe

betoiii tu...jadi fasilitator mmg byk cabarannya...tambah ila lau bdk2 sekolah rndh...degil xdgr kata..huwawawwa

kiwi said...

hihi..budak skolah ni baik2..dak form 3 ngn form 5..terharu jadi fasi kat sini..banyak sangat epilog air mata..hihihi

LadyBird said...

salam kiwi, kiwi.. knp mkn kat kaki lima kelas? :)

teha said...

seronok nyee jadik fasi.. kite xpenah pon.. hehe :)

kiwi said...

hihi ni mkn kat kaki lima sebab dh x de tempat..yg lain dh kena kebas orang ^^

kiwi said...

teha..meh la jadi fasi..lepas ni byk lagi program jadi fasi under kolej..tpi kiwi ni last kot ^^

Mimi Suke Cupcakee said...

wahhh . bestnyeee

kiwi said...

best..banyak sesi air mata..haha

mie said...

wow!!
macam meriah je...
nak join boleh?
heehheee

khairul said...

hebat rupanya adik abg ni

kiwi said...

hihi..boleh2..tpi mental fizikal spiritual kena kuat la..teheee

kiwi said...

abg khairul..haha..ni malu ni kena puji ni..tapi best la jadi fasi..dpt tolong org ^^

cik sakdi said...

huahua paling best kan,,lg 10 taun bukak balik gambo2 tu.mst nostalgik gler. haha

kiwi said...

haha..tu la psl..tpi 10 thu tu mcm2 dh jadi..panjang tu ^^

sudipVSsenduk said...

manusia mempunyai hati & perasaan, sebab itu Allah ciptakan air mata...

Woofer Storm said...

semoga adik2 tu berjaya dunia akhirat..ameen..

slmt mlm cik^^

kiwi said...

sudipVSsenduk ..hihi..betul..lagi pon menangis tu pn ade kebaikannya juga sebenarnya ^^

kiwi said...

Woofer Storm : amin..berkat lagi ramai orang doa lagi bagus..untuk saudara sesama islam kita juga kn ^^

d_LA said...

time blaja mmg syok join program cam gini..best2..smgt pun barulah up sikit..rindu lak tetibe..

kiwi said...

hihi..betul2..sbb nak bgi semangat kat org..kena semngatkan diri sendiri juga ^^