Sunday, May 6, 2012

For palestinian :)



Assalamualaikum....

Jemput datang beramai-ramai ke booth palestine di padang kawad utm.5th until 9th mei.Boleh shopping sambil menderma .Jadi tukang promote jap.hihi

Hai orang-orang yang beriman,nafkahkanlah (pada jalan Allah sebahagian dari hasil usahamu yang baik-baik dan sebahagian daripada ada yang kami keluarkan dari bumi untukmu(Al-Baqarah:267)

Saya suka tengok family yang awal-awal dah latih anak dorang jadi dermawan.Ayah bagi duit kat anak-anak pastu dorang berebut-rebut nak letak duit dalam tabung.MasyaAllah comelnya.Bagus mak ayah dia,kecil-kecil dah ajar macam tu.Masing-masing muka excited pulak tu.Nanti ada anak boleh la nak practise.hihi(gelak gatal).Haha.ehem.ehem.Merancang jauh nampak.hehe ^^









Budak kecik yang ohsem .Never look down at their size
because at certain part dorang lagi hebat daripada kita tau.kenyit mata ^^





 Mountain of love from Malaysia to Palestine.We do care :)



p/s:subhanallah sampai juga kat palestine.tak mampu nak pergi tapi dapat wakilkan love.Inshaallah suatu hari nati   http://aqsa2gaza3.blogspot.com/2012/06/bendera-simbol-sokongan-warga-utm-di.html :')


6 comments:

khairul said...

klu dekat sure abg sampai ni

kiwi said...

jauh x pela..hihi..tpi kiwi suka tgk bila budak2 bagi derma..20 sen pon rasa mcm terharu sebab dorang amek tahu ^^

Woofer Storm said...

derma ikhlas ..sepulus sen lebih bermakn dari seratus tapi tak ikhlas..

#ikhlaskah diri.tuhan lebih tahu akan niat kita kan??

kiwi said...

betul..jadi sebelum derma tu ikhlaskan diri dulu..hihi
suke tgk budak2 kecik lalu..ade 20sen dlm poket pon letak..subhanallah ^^

khairunnisa ♥ said...

ingin pergi sana :') hope dapat join medical team.

kiwi said...

nati kita pergi sana same2 ye..hihi..kiwi pon teringin nak gi sana :')