Monday, June 4, 2012

Birthday Wani



Sanah Helwah Ya Gameel Wani


  • May Allah showers you with His blessings and mercy :)
  • Semoga sentiasa tsabit di jalan Allah.Teruskan perjuangan until your last breath.
  • Jadi wanita, anak dan isteri solehah (opss terlebih advance pulak).Hehe
  • Dimurahkan rezeki dan panjang umur selalu okeh.
  • Last but not least we love you always now and forever.Hugs :')






Eh Bulan.Eh tak tipu.hehe. Happy spend time sama-sama hari ni.#Frienship moment :')


Last sekali Alhamdulillah.Huge thanks to Dr Sarker and family yang comel sebab belanja kami makan prata,.ayam tandori dengan kuah dal.He is so generous.Tak pernah jumpa lecturer baik hati nak belanja makan-makan macam ni.hehe.Pssstt.Minggu ni dah kali ke dua dr sarker belanja makan.hari tu dah belanja nasi beriani.weee.Murah betul rezeki birthday girl.Berkat bangun malam buat qiam sampai kiteorang dapat baroqah tu sekali .ihik.senyum :)


14 comments:

Aqilah Ali said...

Assalamualaikum kiwi =D

selamat hari lahir kepada sahabat kiwi , wani .

friendship needs no words =)

kiwi said...

waalaikumussalam aqilah ..hihi
thanks for the wish nati kiwi cakap kat kawan kiwi k..
doakan kiwi untuk final beberapa hari je lagi ni.. :D

cik miera said...

kiwi.. sedap kek tu.. hehe.kim slm kt mmbe.. wish kan belated bday dr miera k..

kiwi said...

hihi..okkayh mira..thanks for the wish tau ^^

farah hanim said...

sanah helwah tuk kawan tu :)
hehee
sdp semua makan2 eh

kiwi said...

Alhamdulillah rezeki murah hari tu..hihi..best makan ramai-ramai ^^

khairul said...

hepy bday dr abg yer

kiwi said...

mekasih abg ^______^

yuni aisyah said...

elow adek....ingt akk lg x.??hikhik

aLya maNip said...

hepi belated beday wani..kiki

bawu pasan..utm upernye..hihi

kiwi said...

akakkk hihi igt la..lame x dgr khabar.. ^__^

kiwi said...

hihi alya pon utm jgk ke? ^___^

Woofer Storm said...

untunglah ada yang sayang..slmt hari lahir ye...

kiwi said...

aah untungkan kawan saya.hehe.btw thanks ^___^