Tuesday, June 26, 2012

Praktikal


Assalamualaikum warahmatullahi ta'ala wabarakatuh.
Minggu ni dah masuk minggu ke dua dah jadi student praktikal kat IR Technic.Yeayyy..Alhamdulillah Allah permudahkan kerja.Kerja dah siap..weeee..Hari ni supervisor pergi jpj jadi sepanjang hari boleh main..ishkk..ishkkk..ishkk.(geleng-geleng kepala).hehe..Semalam kiteorang makan besar ada udang, ikan, ayam, sayur, sup kambing, roti blueberry cheese cake, puding caramel dengan air sirap limau kot.(bleh pulak ade kot)..haha.Walla tengok la gambar makanan kat bawah tu.tengok je sebab nak bagi dah habes.Hari ni perut saya full sampai malam.Harap-harap makin murah la rezeki bos kite lepas ni.hehe.Seronok intern kat sini  :)


 Sup kambing yang awesome.Siapa yang darah tinggi tu nasib la tak boleh makan.Hihi.



Blueberry cheesecake ni gambar ehsan google.sebab semalam malu nak snap.biasa la I'm new here and saya memang pemalu la..auww..haha geli je.Fyi makan-makan ni sebenarnya sempena solat hajat dengan nak celebrate birthday kak Lin staff kat sini ^^



14 comments:

mie said...

fuh!!
sup kambing tu...
ehehehheee

kiwi said...

hehehe..makan ke sup kambing ^^

redza said...

sup kambing tu sedapppp!!!!

kiwi said...

sup kambing tu pekat kot..hihi..tapi x sempat rase T_T

asfira aminuddin said...

sedapnye cheese cake! btw selamat berpractical babe :)

kiwi said...

hehe..thanks sweety ^___^

aLya maNip said...

waa..intern da cam majlis makan2 je..jeles..kiki

Badrina Ibtisam said...

Waaaa bestnya!! Haha nak nakkkkk!! =P

Woofer Storm said...

sedapnya..nak sikit boleh??

#blog dah cun nmpak^^

khairul said...

abg x suka kambin

kiwi said...

alya.best..akak kat sini baik2..kdg bawak carrot cake ajk kteorg mkn sekali..hehe :D

kiwi said...

badrina:alaaaa dah hbes dah..meh intern sini meh..hihi

kiwi said...

woofer storm:dh hbes dh..hehe..amboi blog org sana tu pon makin cun jugak..dah berubah wajah ^___^

kiwi said...

abg khairul..oh..hehe..x pela.memg kambing ade yang mkan ade yang x suke..hehe..kiwi pon x sempat rasa pon hari tu..dh kenyang :D