Friday, December 2, 2011

International Culture Fiesta


Lokasi tasik Ilmu UTM.sangat best..dapat makan free.rasa makanan negara lain .layanan sangat mesra dan orang-orang kat sana very nice..hehe

iraq
budak kecik yang kawai..bulu mata dia lentikk..comel..hihi

Sudan
Korea.Sape yang nak cuba pakai hanbok pon boleh :)
tak sempat rasa buah ni..jual mahal sangat adeh :D

Pakaian tradisional orang turki.booth dorang sebelah ngn booth kami.anak terengganu.hihi.
Banyak booth kat sana.Ada iran,egypt,yemen,nigeria,dan banyak lagi .Alhamdulliah dapat tambah pengetahuan & mengeratkan lagi silaturrahim :)


13 comments:

LadyBird said...

byk nye mknn.. org2 sane besar2..

kiwi said...

aah..kiteorang plak yg kecik2..hihi..tp dorang ade yg dh kawen..

Cik Bhulat said...

mcm2 gaya de..nway, budak tu comel la..

fakhrullah said...

nak shaverman XD

kiwi said...

cik bhulat budak tu comel..mse g dekat dia senyum2..x de nak menangis cam sesetengah bdk lain..hihi

kiwi said...

fakhrullah..sy nak shaverma juga..awk buat balik shaverma kt sy satu ^^ :P

khairul said...

mesti best kan tengok kebudayaan org dan merasa makanan mereka

kiwi said...

best..boleh beramah mesra sekali ^^

Cik TeN10 said...

Best kn dpt bergaul dgn org dr seluruh pelusk dunia tak kira agama mahupun bangsa.. Even org yang tak beragama pun diorang masih ada budaya baik yg patut kita contohi..

Buah ape tu ya ?? Xpenah nmpak pulak..

kiwi said...

betul..walaupun bangsa lain tapi sgt friendly..mcm dh lme kenal plak..hihi

x thu buah ape..hari tu dh bgtau nme tapi lupe ^^

Woofer Storm said...

mcm best je ni..ermmm

#rugi tak pegi..

kiwi said...

best..yg penting dpt mkn free. :D :D :P

nasphie said...

mantep semua pict nya...:)