Sunday, January 8, 2012

watch this you won't regret anything



Assalamualaikum..

Video ni dah lame dah dekat you tube 

tapi saya rasa sangat bermanfaat untuk share dengan semua 

Tak lama sekejap je tengok.tak rugi pape

untuk renungan bersama :)



video







31 comments:

Woofer Storm said...

sebak pula tengok video ni..

#kata2nya menusuk kalbu..

kiwi said...

betul..sebak sedih takut semua ade..
memg byk lagi nak kena baiki

cemomoi said...

aiseh takleh bukak lak...

LadyBird said...

buffing.. huhuhu.. jenuh duk tunggu ni.. sbnrnye kisah ape ek?

kiwi said...

cemomoi
ada link you tube kat bawah tu..cube g tgk situ

kiwi said...

lady D
ni video yang psl lantunan marhaban ustaz haji zainol asri.tgk la.nati tahu la psl ape..sedih :(

Woofer Storm said...

selamat malam ye..

#semoga sentiasa berasa dilandasan yang terbaik..

kiwi said...

selamat malam

terima kasih semoga sentiasa berada dilandasan yang terbaik juga..
dan sentiasa berada dalam kasih dan sayang Allah sentiasa ^^

CGG said...

sayunye..:(

sebak sangat,,

kiwi said...

kan..sebak sangat..takot..nak syafaat nabi :(

si para para said...

...........

kiwi said...

???

qlah said...

huwa.. nangis qlah . huhu . sebak :')

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sangat menusuk ke kalbu

kiwi said...

qlah..kiwi pon nanges..sebak sangat rasa bile tengok..

kiwi said...

cik moon..betol tu..sngt menusuk kalbu..memg tersentuh hati bile tgk

aleen aiden said...

aihhh,mempunyai masalah untuk loading kerana line slow die macam haremm

kiwi said...

tgk kat u tube la aleen..takan link bawah tu ^^

Papa Mifz said...

jap lagi nak tgk la..:)

kiwi said...

tengok la ^_____^

LadyBird said...

lady dh tgk ni.. tp kenapa yer ..

bukankah org yg sepatutnye kite kasih adalah Rasulullah saw setelah Allah?

kiwi said...

ntah la..tu orang yang dia kasih untuk mase tu kot..waallahualam..kite pon x tahu hati dia..x brani nak ckp..tp video ni bagus..sbb dia buat kita rindu kat rasulullah s.a.w :)
cuba untuk baiki balik diri mana yang tak elok

Woofer Storm said...

amin3..perlukan panduan yang betul sebenarnya kalau ingin sentiasa dilandasan yang selari dengan islam..

#sedangkan berusaha memperbaiki diri yang selalu alpa dalam kehidpan..selamat malam..

kiwi said...

selamat sore..
saya doakan yang terbaik untuk awak ^^

ILA HonEyBuNNy said...

sebakkkk....;(

sayu kot..

Model Busana Muslim said...

info2 bermanfat thanks yahh

kiwi said...

ila:sme la sebak jugak bila tgk :(

kiwi said...

Model Busana Muslim : most welcome ^_______^

khairul said...

tenet slow la plak adoii

kiwi said...

x pelq..nati lain kali boleh tgk ^^

pusat busana muslim murah said...

thx untuk artikelnya. bagus dan bermanfaat banget